Sivut

maanantai 23. tammikuuta 2012

Pitsineuletakki II

Äänestykset on nyt äänestetty ja voidaan siirtyä esittelemään seuraavaa neulomusta. Mutta ihan alkuun kiitos ihan jokaiselle Foldedia kommentoineelle! :)

Sitten lisää harmaata... Lupasin reilu vuosi sitten tehdä siskollekin tällaisen (rav) neuletakin. Noh, homma vähän venähti... Takakappale, toinen etukappale ja hihat olivat valmiina, ja toinen etukappalekin puolessa välissä. Loppuun neulominen sai kuitenkin jostain syystä odottaa vuoroaan vajaan vuoden verran, mutta nyt se on valmis!

Tein samanlaisia modauksia ohjeeseen kuin viimeeksikin, mm. joustinneuletta on paljon lyhemmästi kuin ohjeessa. Tällä kertaa neuleella on myös pituutta vähän vähemmän kuin edeltäjällään.  Jos olisin ollut järkevä, olisin neulonut kaikki kappaleet yhtenä kainaloihin asti, en tykkää kappaleiden yhdistämisestä yhtään. Hihat sentään ymmärsin neuloa pyörönä.

Lanka on Nallea, ja sitä kului n. 360g. Puikot 3,5mm. Neuleesta tuli aika karhea, joten huljuttelin sitä huuhteluainekylvyssä. Pehmeni huomattavasti ja on nyt toivottavasti miellyttävämpi käyttää. Nappeja on viisi kappaletta ja niitä olisi voinut laittaa vähän tiheämpään, nyt tuo vähän irvistelee... Mutta omani ainakin on venähtänyt käytössä, joten ehkä tuollekin käy niin. :)




Koska kissoja ei ole tainnut näkyä pitkään aikaan, laitetaan vielä niistäkin kuva. Tytöt tykkää nukkua ja oleskella keinussa taljan päällä "sylikkäin" :) Nykyään keinussa on entistäkin mukavampaa, kun siinä on kissoille tarkoitettu pesä. Ei se pesä kyllä sellaisenaan kelvannut, mutta heti kun siihen laittoi ihmisten tyynyliinan, siitä tuli lempipaikka. Ja sehän on siis kokoa 'yksi kissa', mutta hyvinpä tuossa kahdestaankin mahtuu olemaan, kun on vähän päällekäin :)


Mainitsinkin jo siitä, että neuleita valmistuu. Olen kaivellut kaappeja ja sieltä löytyi vielä ainakin yksi 95% valmis työ, jonka eilen illalla neuloin loppuun. Ehkä tunnissa. Tällä viikolla voitte siis odotella vielä ainakin yhtä postausta, jossa esitellään jotain valmista... Malttamattomimmat voi käydä Ravelryssä urkkimassa ;) Olen siellä nimimerkillä Hellioz.


Ps. Kuvasin tänään muutamia projekteja uusiksi. Mm. nämä, vuonna 2010 tehdyt ihanat sukat. :) Pahoittelut siitä, että jossain vaiheessa blogista katosivat kaikki kuvat, eikä mulla enää ole esim. 2010 vuonna tehdyistä neuleista kuvia. :(

9 kommenttia :

  1. Ihana takki ja ihanat tytöt <3 Näyttää että he ovat BFF

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niillä on kyllä niin hyvät välit, että parempaa ei vois toivoa, jahtaamis- ja painikaveri on aina saatavana ;)

      Poista
  2. Tosi nätti ja hienosti toteutettu. Kissatkaan eivät ole hullumpia :).

    VastaaPoista
  3. Ihana takki! Kuten myös edellisen postauksen neule!
    Itsellä kädet syyhyis kovasti aloittaa jotain isompaa neuletta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulepa huomennakin käymään täällä, esittelen vielä yhden kivan jutun.. :)

      Poista
  4. Aivan ihana neuletakki! Ja mitähän seuraavaksi?!

    VastaaPoista
  5. Kaunis takki, ja ihanat ihanat karvakaverit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...